Ervaringen van andere ouders

Individueel consult – afgestemd advies

“Yelina creëert een sfeer vol openheid waar alles kan en mag. Ze luistert, maar vraagt of ze je even mag onderbreken om je te wijzen op bepaalde aspecten van je verhaal. Doordat zij het benoemt en bijvragen stelt om tot de kern te komen, geeft ze ook heel veel duidelijkheid. De tips die ze geeft zijn op maat en je kan er direct mee aan de slag.”

“Op 1,5 uur krijg je al direct de nodige tips mee naar huis die je kan toepassen. We hebben na 2 sessies al direct een enorm verschil gevoeld hoe we thuis bepaalde dingen moeten aanpassen. Yelina is heel eerlijk, maar luistert heel goed en zocht samen met ons naar oplossingen die kunnen werken voor onze specifieke situatie. Als je soms twijfels hebt bij je opvoeding of je zit met een aantal concrete vragen, zeker niet aarzelen. Het heeft ons alvast heel veel geholpen!!”

“ Als ouder voelde ik me versterkt in mijn eigen kracht. Yelina gaf toelichting bij mijn bezorgheden en concrete tips op mijn vragen. Haar zachte oudersschapsstijl vertaalt zich ook in naar haar klanten toe. Ze brengt nuance en zachtheid aan. Dankzij haar goede voorbereiding, krijg je gericht advies op maat. (Steeds wetenschappelijk onderbouwd.) Een consult voelt aan als een gesprek met een goede vriendin, je vertrekt met nieuwe inzichten en een sterk geloof in jezelf. Ze wakkert het natuurlijk buikgevoel in je aan, zodat jij als ouder de juiste keuze kan maken voor je kind.” – Ouder van baby van 7 maanden

groepsessies

“Ik volgde de cursus van yelina vorige maand.
Ik kon er helaas door mijn job niet telkens bij zijn maar daar hield yelina rekening mee door de sessies op te nemen! Daar ben ik haar zeer dankbaar voor.

Ik heb zoveel geleerd tijdens haar cursus over mild zijn voor mezelf als mama en over mijn kindjes te laten zijn wie ze zijn. Ik vind het nu vaak makkelijker om hun emoties toe te laten, zelf in de drukke rush van het dagelijkse leven. Door yelina haar technieken en handvaten toe te passen merk ik dat er meer rust is binnen ons gezin!
Dankjewel voor je interessante inzichten, lieve Yelina!
” – Mama van een tweeling

Onlangs de sessies gevolgd bij Yelina over emoties bij jonge kinderen. Geen puur theoretisch concept waarvan je denkt: hoe moet ik dit in godsnaam doen? Wel een helder kader en heel concrete tips om mee aan de slag te gaan. Een aanrader voor iedereen die wat minder ‘strijd’ wil in huis.” – Mama van 3 (6j – 4j en 1j)

Individueel consult – afgestemd advies

“We werden heel liefdevol ontvangen door Yelina. Ze oordeelde niet en probeerde samen met ons op zoek te gaan naar wat we al een tijdje kwijt waren. Ze zorgt er voor dat we stilaan de ouders worden, die we willen zijn met heel veel oog voor liefde en verbondenheid. Wij zijn grote fan! ❤”

“Tijdens en na het consult gesprekje met Yelina voelde ik iets veranderen in mezelf, dat ik wel degelijk die mama kan zijn die ik wil zijn. Ik ben er nog niet helemaal, er zijn een paar zinnetjes en gevoelens waar ik naar terug grijp die Yelina mij heeft doen inzien, die echt helpen op het moment zelf. Zeg maar zoals een mantra of positieve affirmaties. Het was een super emotioneel gesprek voor mij en er zijn zeker zaadjes gepland waar ik van groei en waar mijn kindjes van mee genieten” – Ouder van kindjes leeftijden 1 en 4

Flexibele gezinsondersteuning op maat

“Yelina begeleidde ons gezin een paar weken met een nieuwe slaaproutine en moeilijk gedrag; het ruziemaken/claimen van mij (mama) door beide kindjes. De manier waarop we bedtijd eerst deden was uitputtend voor mij waardoor ik er al geen zin meer in had voor ik er aan begon.

Al zag ik niet meteen hoe ik het anders kon doen zonder mijn kindjes tekort te doen. Het allerfijnste vond ik dat Yelina geen oordeel had. We zijn blij met de nieuwe inzichten, het voelt voor ons als een nieuwe basis. Veel van wat we deden bekrachtigde het moeilijk gedrag zonder dat ik het wist. We zijn ondertussen een paar weken verder en we hebben als ouder het gevoel dat we beter weten hoe we willen reageren, minder vaak een machteloos gevoel hebben en er is duidelijk ook meer rust bij de kindjes. BEDANKT ” mama van twee meisjes 3 en 6

.

%d bloggers like this: